La smartdeko.ro, returnezi simplu si rapid fara batai de cap. Indiferent de motiv, daca nu esti multumit 100% de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur .

Unele produse au un termen de retur mai mic de 30 de zile si nu pot fi returnate completand formularul de retur. De aceea, inainte de a returna un produs citeste conditiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos.

 Serviciul ‘’30 de zile drept de retur’’ nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta.

Cum returnezi produsele

 

Returul produselor se face in cativa pasi:

 Completezi formularul de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur 2.    Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

  

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

 Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, vom trimite curierul sa preia produsul de la tine. Costul de transport pentru retur este 14.99 lei. Pentru mobilier costul este 49.99 lei.

Conditii generale care se aplica tuturor produselor: Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii produsului.

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 30 de zile de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Birotica si papetarie -    Poti returna orice produs din aceasta categorie, daca acesta este sigilat

Mobilier, saltele, decoratiuni, covoare & textile -    Aceste produse pot fi returnate doar completand formularul de retur -    Poti returna saltelele, decoratiunile, covoarele si obiectele textile doar daca sunt sigilate -    Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate

Produse pentru bucatarie si servire -    Poti returna vasele si ustensilele pentru gatit, tacamurile, vesela, paharele si produsele pentru servit doar daca sunt sigilate

Produse pentru iluminat si electrice -    Aceste produse pot fi returnate,doar completand formularul de retur -    Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate

Sisteme sanitare -    Aceste produse pot fi returnate,doar completand formularul de retur -    Poti returna chiuvetele, bateriile, cazile, cabinele de dus, vasele de toaleta, uscatoarele si celelalte accesorii sanitare doar daca sunt sigilate

Produse pentru curatenie si intretinere -    Poti returna produsele pentru curatenie, cele de intretinere a tesaturilor, detergentii, solutiile de curatat si produsele pentru organizare, transport si depozitare doar daca sunt sigilate